#1771  
Old 07-07-2018, 06:45 AM
Grokl's Avatar
Grokl Grokl is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default

Hi, thanks a lot for making this.

I just installed it and started moving items from my mules, but with all the items from on of my mules I get "Possible dupe / bugged item". Anything that I can do about that?
__________________
My introduction: http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=75310
Reply With Quote
  #1772  
Old 07-08-2018, 03:11 AM
talkymachine talkymachine is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 4
Default

My GD item assistant have lokarr set missing icon. Is it error ?
Reply With Quote
  #1773  
Old 07-10-2018, 04:56 PM
Shin Gi Tai Shin Gi Tai is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Default

Hi Slippery (and thanks for the Assistant),

also having issues with being told my items are duplicates. I could explain how I know this is not the case but my intention is not to send you to sleep

Initially it was 18 items from my oldest character (so I could imagine maybe over the years something has gone awry) but now it's a new guy made specifically to hold the latest kit - and it's pretty much everything he has.

Any ideas?

Edit: something updated as I swapped around characters as I was playing - at some point the Assistant started pulling loot out of tab 5 - loot that was previously described as duplicate.

If i can repeat what happened I'll pay closer to attention to what subsequently cured it.

Last edited by Shin Gi Tai; 07-10-2018 at 11:03 PM.
Reply With Quote
  #1774  
Old 07-12-2018, 09:49 AM
StrUktO's Avatar
StrUktO StrUktO is online now
Praetorian
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 558
Default

hi, my rimetongue chestpiece isn't recognized by GDIA, are the newer items already added in?
__________________
'I see! so the only way forward is deeper...'

- Ulgrim
Reply With Quote
  #1775  
Old 07-12-2018, 04:47 PM
slipperypete slipperypete is offline
Emissary
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 870
Default

Quote:
Originally Posted by StrUktO View Post
hi, my rimetongue chestpiece isn't recognized by GDIA, are the newer items already added in?
Not automagically, go to database and re-parse =)



For the rest of the questions/posts, I do not have an answer.
I've yet to come across a single case where IA was wrong in those situations.

I believe there is a bug in GD, introduced with AoM, causing these situations in some rare edge cases. I have never been able to reproduce it.

IA has looted the item, IA deletes it, and GD somehow loads the stash without reading from file, causing GD to recreate the items. IA recognizes theses items are having been looted previously.

For each item, simply search IA, find the same item, transfer it ingame, and you should see that it has the exact same stats, because IA already contains that exact item.

The exception is potions and components, which IA will mistake for duplicates (IA no longer stores stackables)
__________________
http://grimdawn.dreamcrash.org/ia/help.html

http://items.dreamcrash.org/ComponentAssembler - Relics
Reply With Quote
  #1776  
Old 07-13-2018, 11:10 AM
bluin bluin is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Default Can i redirect Item Assistant to different file location?

EDIT: I think i may have resolved my issue with the update...

Great mod, thanks for your efforts.

Last edited by bluin; 07-13-2018 at 04:42 PM.
Reply With Quote
  #1777  
Old 07-17-2018, 12:48 PM
Azut Azut is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 5
Default Missing +skills from items

Hi Slippery

Great mod.

One issue I'm having is that none of my items show any +skills
Reapers Touch is missing the +2 to Dread
Spiritweaver Circlet is missing both the +1 to ocultist and the +1 to arcanist skills.
Every other item Ive checked is the same way
Filtering by mastery yields no results as well

After transferring the items back to stash the +skills are on the item, but moving back to GDIA, they again lose all +skills when displayed in GDIA

Any thoughts on how I can resolve this?
Thanks and once again, AWESOMEmod

Last edited by Azut; 07-17-2018 at 01:27 PM.
Reply With Quote
  #1778  
Old 07-18-2018, 06:15 AM
MrPete MrPete is offline
Acolyte
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 28
Default

Try just re-parsing the database.
IA might have failed parsing the skills the first time.

Obs: This is purely a visual issue.
Reply With Quote
  #1779  
Old 07-18-2018, 08:20 AM
StrUktO's Avatar
StrUktO StrUktO is online now
Praetorian
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 558
Default

Quote:
Not automagically, go to database and re-parse =)
I did, and it works
the item doesn't have an image yet though(?)
__________________
'I see! so the only way forward is deeper...'

- Ulgrim
Reply With Quote
  #1780  
Old 07-18-2018, 12:38 PM
Azut Azut is offline
Initiate
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 5
Default

Reparsed but no change in display.

Not certain it is entirely a visual issue since I would expect the filters to return results, on the mastery skills filter, if it was visual only. However since the items restore to stash just fine with all +skills intact it does lend itself to visual only.

Quote:
Originally Posted by MrPete View Post
Try just re-parsing the database.
IA might have failed parsing the skills the first time.

Obs: This is purely a visual issue.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2018 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.