#2791  
Old Yesterday, 10:06 PM
Darkstalix's Avatar
Darkstalix Darkstalix is offline
Emissary
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 984
Default

Quote:
Originally Posted by GaminYog View Post
So I read the Q and A as well as some previous posts. I gave both the executable and the Grim Dawn folder AV exceptions in my windows defender settings, windows defender firewall, and Avast settings.

It still doesn't work and is coming up with the same problems.

I can move it into other folders, just not the Grim Dawn one.
this is very weird ._. Something is up with the permissions
is it easy to redownload the game again and retry?

Or try this stupid thing i just thought...
create a folder in the desktop and copy all the game files from the grim dawn installation folder in the new folder
also copy the tool files in it(since you had no problems to copy on other folders)
move the whole folder into the steam games folder renaming it grim dawn
profit?
__________________
Grim Internals Q&A Check here for any issues
http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?p=695979#post695979
Reply With Quote
  #2792  
Old Yesterday, 11:02 PM
tt300's Avatar
tt300 tt300 is offline
Counsel
 
Join Date: May 2013
Posts: 222
Default

Quote:
Originally Posted by GlockenGerda View Post
Tbh if you have a low end computer I really don't recommend to use Grim Internals anyway. 1. you'll lose a lot of fps; 2. GI memory uses the same memory location as Grim Dawn, what means that you reach the 3 GB memory limit for x86 programs sooner or later and the game will crash.
Well, let's leave the computer configuration aside. I want to ask another question.

Have you considered GI's support for multilingualism? For example, plug-in localized text. (A large number of Chinese players need this feature very much.)

Supplementary Note: I mean Configuration Window
__________________
My English is not fluent. Sorry!

Last edited by tt300; Yesterday at 11:14 PM.
Reply With Quote
  #2793  
Old Yesterday, 11:15 PM
Darkstalix's Avatar
Darkstalix Darkstalix is offline
Emissary
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 984
Default

@ Glocky I dont know if its intentional tbh but the NamesFontSize also affects the "Active Quests" blue word under the map
Intentional?
__________________
Grim Internals Q&A Check here for any issues
http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?p=695979#post695979
Reply With Quote
  #2794  
Old Today, 01:17 AM
WelcomeFriend WelcomeFriend is offline
Initiate
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Default Grim Internals error

Since the new update, I continue to get the error message "OpenProcess() failed". Any suggestions on how to fix this problem? I have reinstalled three times now hoping that replacing the files would help. Very hard to play the game without this amazing mod. Let me know. Thanks!
Reply With Quote
  #2795  
Old Today, 01:55 AM
Nirimetus's Avatar
Nirimetus Nirimetus is offline
Acolyte
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 33
Default

Quote:
Originally Posted by GaminYog View Post
So I read the Q and A as well as some previous posts. I gave both the executable and the Grim Dawn folder AV exceptions in my windows defender settings, windows defender firewall, and Avast settings.

It still doesn't work and is coming up with the same problems.

I can move it into other folders, just not the Grim Dawn one.
Your issue can be as Darkstalix said, folder permissions, if you installed Steam on the default folder (Program Files) that might be the reason.

In all honesty, I would suggest you and anyone else, for future reference, to not install anything in there, first, for that same reason, the permissions, second, I find it safer by not installing nothing there, why you might ask, because you don't need to run anything (except some special cases) as administrator.

Your system might not be like mine (I have 3 HDDs) but you can still move your Steam Folder, but before doing that, I suggest you google how to do so (I did that at some point last year due to the same issue as you, but different game).

For reference, install softwares in a folder called Apps and games on the Games folder, to keep it organized and not mess the root folder.
Reply With Quote
  #2796  
Old Today, 06:35 AM
Darkstalix's Avatar
Darkstalix Darkstalix is offline
Emissary
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 984
Default

Quote:
Originally Posted by WelcomeFriend View Post
Since the new update, I continue to get the error message "OpenProcess() failed". Any suggestions on how to fix this problem? I have reinstalled three times now hoping that replacing the files would help. Very hard to play the game without this amazing mod. Let me know. Thanks!
When/where do you get that error?
__________________
Grim Internals Q&A Check here for any issues
http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?p=695979#post695979
Reply With Quote
  #2797  
Old Today, 07:47 AM
GlockenGerda's Avatar
GlockenGerda GlockenGerda is offline
Praetorian
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 753
Default

Quote:
Originally Posted by tt300 View Post
Well, let's leave the computer configuration aside. I want to ask another question.

Have you considered GI's support for multilingualism? For example, plug-in localized text. (A large number of Chinese players need this feature very much.)

Supplementary Note: I mean Configuration Window
I have plans to localize the Configurator, yes!
But at the moment I take a long break from Grim Dawn / Grim Internals!
I'm working since 'mid 2016 on Grim Internals, so taking a break seems legit ... :p

I'll make only small GI bugfixes and updates for new Grim Dawn patches, so that GI remain functional!

Quote:
Originally Posted by Darkstalix View Post
@ Glocky I dont know if its intentional tbh but the NamesFontSize also affects the "Active Quests" blue word under the map
Intentional?
Oh, that's not intended! Thanks!

Last edited by GlockenGerda; Today at 07:55 AM.
Reply With Quote
  #2798  
Old Today, 09:13 AM
blvcksvn blvcksvn is offline
Initiate
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Default

Hi, how do you delete custom teleport list points?
Reply With Quote
  #2799  
Old Today, 09:36 AM
FOE FOE is offline
Herald
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,385
Default

Quote:
Originally Posted by blvcksvn View Post
Hi, how do you delete custom teleport list points?
Take a look into the FAQ ... https://www.grimdawn.com/forums/show...979#post695979 ...
__________________
Servus, Erwin
--
I'am from Austria!

Overview of the German translation // Übersicht zur Deutsch-Übersetzung
» http://www.grimdawn.com/forums/showpost.php?p=128756&postcount=4 «
Titan Quest Source - German Forum Grim Dawn
» http://titanquest.4fansites.de/forum/index.php?c=8 «
Reply With Quote
  #2800  
Old Today, 01:59 PM
tt300's Avatar
tt300 tt300 is offline
Counsel
 
Join Date: May 2013
Posts: 222
Default

Quote:
Originally Posted by GlockenGerda View Post
I have plans to localize the Configurator, yes!
But at the moment I take a long break from Grim Dawn / Grim Internals!
I'm working since 'mid 2016 on Grim Internals, so taking a break seems legit ... :p

I'll make only small GI bugfixes and updates for new Grim Dawn patches, so that GI remain functional!

...
Well, understanding.
Your work is very hard, you should take time to rest well.

I wish you health!
__________________
My English is not fluent. Sorry!
Reply With Quote
Reply

Tags
zantai is a nerd

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2019 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.11 ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.