#1  
Old 03-13-2018, 11:51 AM
debtshroud's Avatar
debtshroud debtshroud is offline
Initiate
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 12
Default Arcane Barrier question

Why is it asking me to link a skill to an effect which only occurs when i get hit?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2018, 11:59 AM
Skyquake's Avatar
Skyquake Skyquake is offline
Supporter
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 153
Default

That effect will only take place whenever you have that skill activated.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2018, 06:07 PM
debtshroud's Avatar
debtshroud debtshroud is offline
Initiate
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 12
Default

ah, so link it to an aura.
got it ty!
Reply With Quote
Reply

Tags
arcane, barrier

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2018 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.