#1  
Old 07-13-2018, 05:18 PM
tean101 tean101 is offline
Acolyte
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 40
Default Reset active buffs and auras

By that I mean the ones you activated at the beginning of the game and mostly on the second bar.


I activated "Modrogen's Pact" and "Stormcaller's Pact" with my guard after the game started.

Both start and run the whole time and are indicated by the respective symbol.


Now it happened to me several times lately, both buffs go out in the middle of the game. >>> but not always, but caused by something

Ultimately, then you stand in the fight without there and looks pretty bad, because it is shitty.

And usually it takes a moment to realize what is actually going on.



Now the question arises to me why do they just go out?


What I can rule out:

- I know that you have to restart it when starting the game

- I know you have to restart it at death

- I definitely did not switch it off by pressing the appropriate button, neither intentionally nor unintentionally


Now the question does anyone know why this can happen, what I do not know?

Does something disable the buffs?

Are there monsters that can do that?

Runs a run-time timer (even a very long) may be with the disabled sometime (although I would consider this as nonsense).


I can not explain it right now.


Would be grateful for an explanation if someone has ever watched.

Thank you


Sorry for the english, translated from german with Google translator
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2018, 05:22 PM
Norzan Norzan is online now
Praetorian
 
Join Date: May 2016
Posts: 4,178
Default

Are you fighting enemies with the Arcane prefix? They can remove your buffs if you get hit by this purple projectile.
__________________
List of my characters is too large to fit in this box.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2018, 05:32 PM
tean101 tean101 is offline
Acolyte
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 40
Default

that could well be possible, but I did not pay attention, I only noticed it when they were deactivated



The areas where I played was first Cinder Wastes and then The Sewers of Malmouth, there I noticed that it was disabled ...

Last edited by tean101; 07-13-2018 at 05:43 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2018, 06:20 PM
Norzan Norzan is online now
Praetorian
 
Join Date: May 2016
Posts: 4,178
Default

Quote:
Originally Posted by tean101 View Post
that could well be possible, but I did not pay attention, I only noticed it when they were deactivated



The areas where I played was first Cinder Wastes and then The Sewers of Malmouth, there I noticed that it was disabled ...
Enemy heroes with Arcane can spawn in those areas.
__________________
List of my characters is too large to fit in this box.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-13-2018, 06:33 PM
tean101 tean101 is offline
Acolyte
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 40
Default

Okay, thanks...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2018 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.