#5771  
Old Yesterday, 05:06 PM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,676
Default

Quote:
Originally Posted by arthuryd View Post
The latest update is already out?
Not sure what specifically you are looking for, but whatever update is out is the latest one at this time

If the question is whether it supports FG, yes, it has for a while now. Get the latest version and import the GD data.
Reply With Quote
  #5772  
Old Yesterday, 05:09 PM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,676
Default

Quote:
Originally Posted by Daemok View Post
Is it possible to craft and add to stash multiple items at one time, or do they need to be crafted individually? For example, crafting 2x all rare components?
you can craft multiple at once by entering a number in the Count field nefore placing the item in the stash
Reply With Quote
  #5773  
Old Yesterday, 05:14 PM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,676
Default

Quote:
Originally Posted by taosk8r View Post
Can anyone help with this error? (It truncated the end of it since it was so long, but I got as much as I could).
No idea what that would be. The import was successful however, so I’d just close the tool and check if this issue persists when you open it again
Reply With Quote
  #5774  
Old Yesterday, 06:18 PM
Stg's Avatar
Stg Stg is online now
Herald
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1,206
Default

Quote:
Originally Posted by mamba View Post
Assuming you used GD Stash before, you should have some transfer.t## files. Copy them and rename the copy to transfer.gst to see if any of them contain your items. .t00 is the most recent backup, .t01 the one before that and so forth.
Well there it is. Thanks a ton.
__________________
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 4.5GHz | 8GB Samsung RAM DDR3 1600 (11-11-11-28) | eVGA GTX 980 Ti 6GB VRAM
Reply With Quote
  #5775  
Old Today, 10:25 AM
Hallswarrior Hallswarrior is offline
Initiate
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default

Is it possible to make an option to remove all illusions? I click on the "add all illusions" and somehow I regret clicking it. There's a lot of duplicated items and there's textures that are invsible.

Or is there something I could do on my save file to make it reset or something?
Reply With Quote
  #5776  
Old Today, 11:58 AM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,676
Default

Quote:
Originally Posted by Hallswarrior View Post
Is it possible to make an option to remove all illusions? I click on the "add all illusions" and somehow I regret clicking it. There's a lot of duplicated items and there's textures that are invsible.

Or is there something I could do on my save file to make it reset or something?
there should not be any duplicates, you maybe have a few items with the same icon which actually are different in game however (used by enemies).

The tool created a backup, so rename that transmutes.t00 back to transmutes.gst to undo this
Reply With Quote
  #5777  
Old Today, 05:06 PM
Hallswarrior Hallswarrior is offline
Initiate
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Talking

Quote:
Originally Posted by mamba View Post
there should not be any duplicates, you maybe have a few items with the same icon which actually are different in game however (used by enemies).

The tool created a backup, so rename that transmutes.t00 back to transmutes.gst to undo this
Yes that's what I meant. Same icons but different texture. Sorry, didn't elaborate it well.

Anyway, thank you. I restored it back the way it was.
Reply With Quote
  #5778  
Old Today, 06:27 PM
vajrayana vajrayana is offline
Acolyte
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 38
Default

Is it possible to transfer items to the stash without logging out of the character to the main menu because I haven't been able to transfer items while in game
Reply With Quote
  #5779  
Old Today, 06:53 PM
ibugsy's Avatar
ibugsy ibugsy is offline
Apostle
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 6,119
Default

Quote:
Originally Posted by vajrayana View Post
Is it possible to transfer items to the stash without logging out of the character to the main menu because I haven't been able to transfer items while in game
If you aren't using Cloud Save AND you aren't accessing your stash in game; then you should be able to use GD Stash while the game is running. I do.

The one thing to remember though, is to hit the Reload button prior to adding items to the stash. That way GD Stash gets the latest stash file.

If you don't, then GD Stash will write the stash with what it has, and it may look like your stash reverted to an earlier state - this is not a bug.

Always close your Stash in game.

Always hit the Reload button in GD Stash before crafting and saving with GD Stash while the game is running.

Do not use Cloud Save, if you do the above.
__________________
Don't read this.

Last edited by ibugsy; Today at 06:57 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2019 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.11 ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.