Go Back   Grim Dawn Forums > Grim Dawn Gameplay > News and Update Info

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 03-17-2019, 03:33 AM
GlockenGerda's Avatar
GlockenGerda GlockenGerda is offline
Praetorian
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 581
Default

Quote:
Originally Posted by Tigrao View Post
Hi Rhis, I removed Grim Internals and that did not work. So I uninstalled the game and re-installed still same ui bug with loot filter. (I kept my save data so my stuff is still there). Besides starting fresh all over *again* deleting saves..any other advice? (I am not completely against doing a completely fresh start...but my patterns rip..)
Your issue has nothing to do with Grim Internals.
You should update your Item Filter
Reply With Quote
  #32  
Old 03-17-2019, 03:34 AM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,412
Default

Quote:
Originally Posted by Tigrao View Post
Hi Rhis, I removed Grim Internals and that did not work. So I uninstalled the game and re-installed still same ui bug with loot filter.
I assume you use a translation file, could also be the 'translation' with colored affixes (called Item Filter). Do not do that or update it
Reply With Quote
  #33  
Old 03-17-2019, 03:51 AM
Tigrao Tigrao is offline
Initiate
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by GlockenGerda View Post
Your issue has nothing to do with Grim Internals.
You should update your Item Filter
Thank you so much, it worked updating loot filter. The link helped and it reminded me I had that item filter which I had completely forgotten. I went to the forum where I had found this loot filter, but couldn't find the version you posted here. I went here (http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=63773). Is there a new location in the forums where you got the updated version from, or is being maintained so I can bookmark it please?
Reply With Quote
  #34  
Old 03-17-2019, 03:55 AM
Anathema2741 Anathema2741 is offline
Campaigner
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 642
Default

Quote:
Originally Posted by Tigrao View Post
Thank you so much, it worked updating loot filter. The link helped and it reminded me I had that item filter which I had completely forgotten. I went to the forum where I had found this loot filter, but couldn't find the version you posted here. I went here (http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=63773). Is there a new location in the forums where you got the updated version from, or is being maintained so I can bookmark it please?
Go to the last page of the topic and read the posts.
__________________
Medierra: lower FPS is part of the balancing for pet builds
Reply With Quote
  #35  
Old 03-17-2019, 09:14 AM
Eawyne's Avatar
Eawyne Eawyne is offline
Speaker
 
Join Date: May 2011
Posts: 80
Default

I can't use the UI, even after getting the hotfix this morning on GoG.

When I click the button, or use a key, the little button on the interface shifts upwards, but nothing happens. I use no mod or third-party app (apart from GDStash). Anyone's guess ?
__________________
Is now a Legendary Fan =)
Reply With Quote
  #36  
Old 03-20-2019, 07:24 AM
Boromonokli Boromonokli is offline
Counsel
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 220
Default

Quote:
Fixed a bug where crafters would show no recipes if a player had no personal recipes.
So the game now includes the same "If formulas.gst does not exist then create a blank formulas.gst" code on blacksmith opening that you already used when learning a formula?

I guess it was low on the priority list. Thanks none the less.
Reply With Quote
  #37  
Old 03-20-2019, 06:32 PM
radikel radikel is offline
Initiate
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 4
Default Random Crashes(Complete Freeze) on Crucible runs

Sup People.

Used to get occasional crashes when doing crucible runs before, but post, th 1.1 update and the Hotfix, i have been unable to complete even a SINGLE crucible run. Game totally locks up on me. Cant even access Task Manager to close GD. Have to sign out and then re log-in and start up my desktop again.

I have checked 'verify game cache' via steam, tweaked video settings, all to no avail.

Recently was doing a 0-170, when it froze up on me on wave 127, all tributes everything lost.

Any update/fix/resolution to this problem would be highly appreciated.

Running an R7-2700 and GTX 750Ti, with 32GB RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2019 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.