#1  
Old 09-21-2017, 03:06 AM
jstiff89 jstiff89 is offline
Initiate
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Unhappy want to start a character on elite

how tf do we make a new build starting on elite i dont want to play on elite with my same character i want to make a new build! PLEASE HELP.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2017, 04:15 AM
sfbistimg's Avatar
sfbistimg sfbistimg is offline
Lord Advocate
 
Join Date: Dec 2013
Location: Las Vegas
Posts: 3,628
Default

you cant unless you use a 3rd party program like GD Defiler.
__________________
Have most of the Builds Grim Tools I'm going to make in Expansion on my Profile.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2017, 04:39 AM
Snazzblaster's Avatar
Snazzblaster Snazzblaster is offline
Campaigner
 
Join Date: Dec 2012
Location: Wisconsin
Posts: 603
Default

Quote:
Originally Posted by jstiff89 View Post
how tf do we make a new build starting on elite i dont want to play on elite with my same character i want to make a new build! PLEASE HELP.
Difficulties are unlocked per character, not per account. So every new character must transition from normal -> elite -> ultimate.

You can speed up the process by skipping Act 1 and building the bridge to Cronley's gang as soon as you have the resources to do so, but you'll also be missing experience. It's worth trying, though.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2017 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.