#4231  
Old 01-12-2018, 12:52 AM
dellandu dellandu is offline
Speaker
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 80
Default

Quote:
Originally Posted by mamba View Post
no, that has to be a missing tag on my end. Based on the values of a bonus, the proper tag for it is assembled dynamically (here it becomes TXT_OFF_ABS_PLUS_PERC_DUR_CHANCE) and then the text for that is looked up (due to supporting multiple languages...)
Seems I never created that combination because I never ran into it (there are many possible combinations which never actually exist, so I did not create them all as tags)
I see, that explains the error message. Thanks for your help, now I can have my peace of mind.
Reply With Quote
  #4232  
Old 01-12-2018, 05:05 AM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10,921
Default

Version 1.2.4a released

Minor bugfixes
Reply With Quote
  #4233  
Old 01-12-2018, 06:16 AM
Sage009 Sage009 is offline
Initiate
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 14
Default

I'm not sure if this is already a known bug, but tonight I discovered that trying to add an invalid prefix to the slith primal ring caused GD Stash to become unresponsive and task manager could not even kill it. I had to reboot my computer.
Reply With Quote
  #4234  
Old 01-12-2018, 06:21 AM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10,921
Default

Quote:
Originally Posted by Sage009 View Post
I'm not sure if this is already a known bug, but tonight I discovered that trying to add an invalid prefix to the slith primal ring caused GD Stash to become unresponsive and task manager could not even kill it. I had to reboot my computer.
what do you mean by an invalid prefix ? Which prefix did you use ?
Reply With Quote
  #4235  
Old 01-12-2018, 06:47 AM
Sage009 Sage009 is offline
Initiate
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by mamba View Post
what do you mean by an invalid prefix ? Which prefix did you use ?
I forget the name of the prefix, but it was one of the blue ones at the top of the list if you're in No Restrictions mode. After I clicked on it, GD Stash stopped responding and my cpu usage was stuck at 25%. Task Manager also stopped responding when I tried to kill it, so I had to reboot my PC.
Reply With Quote
  #4236  
Old 01-12-2018, 04:51 PM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10,921
Default

Quote:
Originally Posted by Sage009 View Post
I forget the name of the prefix, but it was one of the blue ones at the top of the list if you're in No Restrictions mode. After I clicked on it, GD Stash stopped responding and my cpu usage was stuck at 25%. Task Manager also stopped responding when I tried to kill it, so I had to reboot my PC.
I tried maybe 30 times and got it to hang once for no apparent reason and without being able to repeat it.

I can't think of anything in my code that would result in a hang, but I am using a custom drop-down list I found on the web which allows for the text shown in the list to be wider than the actual component. Not sure if this is causing the issue and since it was not reliably reproducable it will also be hard / impossible to track down.
Reply With Quote
  #4237  
Old 01-12-2018, 10:27 PM
Omesh Omesh is offline
Initiate
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 14
Default

Is there a way to stack items in GD stash?
Reply With Quote
  #4238  
Old 01-12-2018, 10:30 PM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10,921
Default

Quote:
Originally Posted by Omesh View Post
Is there a way to stack items in GD stash?
Items that are already in the stash, no. When crafting, simply enter how many items should be in the stack ('Count' field) and then drop it into the stash.
Reply With Quote
  #4239  
Old 01-14-2018, 12:47 AM
Omesh Omesh is offline
Initiate
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 14
Default

How about deleting/making GD stash not accept duplicates. By that I mean two different seeds will be stored as separate items, but I only care that I tick the item off in collection.
Reply With Quote
  #4240  
Old 01-14-2018, 01:53 AM
mamba's Avatar
mamba mamba is offline
Praetorian
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 10,921
Default

Quote:
Originally Posted by Omesh View Post
How about deleting/making GD stash not accept duplicates. By that I mean two different seeds will be stored as separate items, but I only care that I tick the item off in collection.
So only store / accept an item once, even if you have different items with different seeds / stats ?

Would not be hard to do, esp. since I already check that you do not store the same item twice (including same seed)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Grim Dawn ©2018 Crate Entertainment, LLC.
vBulletin® 3.8.4 ©2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd.